Blogi
Tätä mieltä tänään, huomenna jotain muuta...

Perjantai, Maaliskuu 16, 2018, 09:38 | Ei kommentteja »

Olen nainen. Olen myös äiti ja vaimo. Nuorena kuvittelin olevani Ihminen, sukupuoleton älyllinen olento. Uskoin, että sukupuolet ovat tasa-arvoisia ja kaikilla on samat mahdollisuudet elämässä, että kaikki on itsestä kiinni. Olin väärässä.


Tiistai, Maaliskuu 6, 2018, 15:31 | Ei kommentteja »

Länsimaisissa yhteiskunnissa korostuu nykyisin iättömyyden ihannointi. Ikä ei aseta rajoitteita; mikä tahansa on mahdollista minkä ikäiselle tahansa. Ainakin periaatteessa.


Tiistai, Helmikuu 27, 2018, 16:10 | Ei kommentteja »

Ärsyttäviä asioita tuntuu olevan loputtomasti, kun maailmaa ryhtyy tarkkailemaan sillä silmällä. Juuri nyt minua ärsyttää esimerkiksi se, että nykyisin on oltava itse kaikkien alojen asiantuntija, sillä palvelua ei saa enää missään.


Torstai, Helmikuu 22, 2018, 15:15 | Ei kommentteja »

Hannele Koo ja hänen fiksut ystävättärensä miettivät usein, miksi, oi miksi ihmeessä naisen ikääntymisestä ja vaihdevuosista ei vieläkään, vuonna 2018, puhuta realistisesti ja aikuisten oikeasti ääneen?! Enää ei eletä missään sotaa edeltävässä Suomessa, jossa rohkeinta, mitä saatettiin kuvitella, oli paljas pohje ja heinälato. Ei pitäisi olla syitä vaieta.


Keskiviikko, Helmikuu 14, 2018, 18:46 | Ei kommentteja »

Maailma hurahti jokunen vuosi sitten KonMari-maniaan. Melkein hairahduin itsekin. Kävin jo vaatevarastoni kertaalleen läpi, mutten onneksi niin tiukalla seulalla kuin Kondo neuvoo. Olen nimittäin jäänyt kaipaamaan useitakin vaatekappaleita, jotka siivousvimman vallassa kannoin kierrätykseen.Blogin kirjoittajat
ovat Oma huone -työryhmän jäseniä ja kertovat huomioitaan sivuston aihepiireistä ja vähän muustakin maailmanmenosta, välillä kieli poskessa ja välillä tiukasti keskellä suuta, joskus silmälasit vinossa ja kukkahattu kireällä muttei koskaan pahaa tarkoittaen.
Hannele Koo, viisikymmentä ja risat, kiinnittää huomiota havaitsemiinsa ikäsyrjiviin käytäntöihin, mutta on siitä huolimatta aidosti hellä ja kiltti humanisti. Ainakin useimmiten.
Vastatuuleen huutelija ihmettelee, äimistelee ja ärsyyntyy, kysyy mieluummin kuin vastaa eikä halua olla valju keskitien kulkija (vaikka todellisuudessa onkin).
Tuulia on viisikymppinen tyhjän pesän hautoja, joka yrittää ymmärtää ajan kulumista ja päästä sinuiksi ikääntyvän itsensä ja maailman kanssa.
Lue Tuulian blogia myös osoitteessa https://peilivalehtelee.blogspot.fi/
(c)2017, All Rights Reserved