Nice RoomKeitä olemme ja miksi tällainen sivusto


Nice Room on verkkosivusto naisille, jotka eivät halua antaa stereotyyppisten ikäkäsitysten rajoittaa elämäänsä.

On aika romuttaa keski-ikään ja ikääntymiseen liittyvät vanhentuneet mielikuvat. Me vaihdevuosia lähestyvät, niitä elävät tai ne jo iloisesti ohittaneet naiset emme ole mitään parhaat vuotemme nähneitä kehäraakkeja. Päinvastoin, olemme yhä täysissä voimissa, monet meistä työ- ja luomiskykynsä huipulla. Meillä on kokemusta, näkemystä ja osaamista. Meillä on korvaamatonta hiljaista tietoa. Ikääntyminen on tuonut meille rohkeutta ottaa haltuun oma tilamme ja hyödyntää resurssejamme kaikilla elämänalueilla.

Meidän ei tarvitse astua syrjään ja muuttua näkymättömiksi vain siksi, että ympäröivä yhteiskunta hehkuttaa nuoruuden ja iättömyyden puolesta ja kauneusihanteet karkaavat yhä kauemmas ulottuviltamme!

Sivustolla on asiaa myös itsetuntemuksesta, elämän muutos- ja murrosvaiheista sekä identiteetin rakentamisesta elämäntilanteen muuttuessa, sillä ikä saa tarkastelemaan elämää ja minuutta uudessa valossa.

Toivotamme tervetulleiksi sivuillemme myös miehet, jotka pohtivat ikääntymiseen tai elämänmuutokseen liittyviä kysymyksiä tai jotka haluavat tutustua lähemmin keski-ikäisen ja ikääntyvän naisen sielunelämään!

Sivustoa ylläpitää Oma huone ry, sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on purkaa keski-ikään ja ikääntymiseen liittyviä stereotypioita ja rohkaista naisia tekemään omaehtoisia elämänvalintoja ikä- ja sukupuolinormeista piittaamatta.

Sivujen sisällön tuottaa Oma huone -työryhmä: joukko 50+ -ikäisiä naisia, jotka haluavat tarkastella elämää ja ikääntymistä uusista näkökulmista ja kumota luutuneet käsitykset ruuhka- ja vaihdevuosien jälkeisestä naisenelämästä. Joukosta löytyy vankkaa journalistista ja tieteellistä osaamista sekä rutkasti käytännön elämänkokemusta.

Jutut ideoidaan ja toteutetaan ryhmätyönä, eikä kirjoittajia siksi ole yksilöity. Juttujen sisältö nojaa tutkimustietoon.

Blogikirjoitukset ja muut mielipidetekstit edustavat kirjoittajiensa omia näkemyksiä, muusta sisällöstä työryhmä vastaa kollektiivisesti.


Sivuston vastuuhenkilö:
Tuija Tuomaala
Oma huone ry:n puheenjohtaja

Yhteydenotot: info.omahuone@gmail.com
tai alla olevalla yhteyslomakkeella

Yhteyslomake

(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään